2014/02/17

4-v

Neljä vuotta sitten makasin uupuneena sairaalassa, pieni tyttö sylissä. Katselin pihalle ja mietin miten hassulta tntuu, kun muut ihmiset jatkavat elämäänsä kuten ennenkin ja oma elämäni on juuri mullistunut aivan täysin. Nyyttiä piti ihailla taukoamatta, niin ihmeellinen ja ihana se oli.
Viikonloppuna vietettiin nyytin 4-vuotis synttäreitä. Ensin kerhokavereiden kanssa, sitten sukulaisten. Kakusta tuli Ariel, koska toivottua Kaunotarta ei kaupasta löytynyt ja koska kaupasta saa valmiina vihreätä marsipaania. Ei tarvitse ruveta värjäyspuuhiin, koska niin ammattilainen en ole. Näkeehän sen tuosta kakustakin. Mutta suurimpien virheiden päälle laitettiin vähän koristetta, niin ihan hyvä siitä tuli!

Kuvia tuli jonkin verran otettua, mutta koska en tahdo laittaa tänne kuvia, joista omieni tai toisten lasten/aikuisten kasvot selvästi näkyvät, niin tänne kuvasaldo jää hieman laihaksi. Ohjelmana oli karkkihelmien pujottelua ja ongintaa. Koska juhliin sai pukeutua, meillä vilisti täällä monta pientä prinsessaa!




Koristeet saivat vielä jäädä paikoilleen. Tässä menin helpoimman kautta, narulle roikkumaan servettejä ja hyvä tuli! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, risuja tai ruusuja!