2014/02/26

Sairastupa

 Viikko alkoi harmaana ja jotenkin lässähtäneenä. Tihkutti vettä ja tiet oli loskassa. No, lapset nautti vesilätäkköleikeistä. Tiistai jatkui lähes samanlaisena ja lisäksi tyttö oksensi illalla autoon. Joten tänään, kun aurinko on paistanut ja pihalle lähtö houkuttanut, ollaan oltu sisällä. Aamulla tytölle nousi kuume, yrjöt taisi jäädä siihen yhteen autokertaan. Yleensä kuume menee tytöllä ohi muutamassa tunnissa, tämä pysytteli koko päivän. Taitaa raukka olla ihan oikeasti kipeä, ensimmäistä kertaa elämässään.
Auringon paiste piristää kyllä uskomattoman paljon, mutta kevätfiilistelyyn en osaa vielä lähteä. Aina se takatalvi on tullut ja nyt mennään vasta helmikuussa.

Poika menetti tänään hermonsa kun 1. en antanut ottaa lipastosta kynttilänjalkaa leikkeihin, 2. en pystynyt ottamaan herraa syliin juuri silloin kun hän halusi (5 s myöhemmin ei riittänyt) 3. nukkekodin pitsipeitto ei pysynyt jalan päällä. Puurot ei sentään lentänyt seinälle tällä kertaa.

 Minä leivoin perunarieskoja jotka maistuivat potilaallekin, nautin auringosta ikkunan takaa ja etsin olohuoneeseen kattolamppua nettikirppiksiltä. Kaikesta huolimatta oma päiväni ei ole ollut lainkaan hassumpi.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, risuja tai ruusuja!