2012/12/09

Kaikenlaista

Viime päivät ovat menneet vauhdilla. Itsenäisyyspäivää juhlittiin ihan kotosalla eikä mitenkään erityisen hienosti. Hyvässä seurassa ja linnanjuhlia katsoen, aktiviteettina mukava linnanjuhla-bingo, jonka mieskultani kehitteli iltaa varten. Ruokana oli juhlavasti kahden päivän takaista jauhelihakeittoa, sillä meillä on edelleen nukuttu huonosti ja silloin kun väsyttää ensimmäinen, mistä karsin, on kotityöt. Eilen selvisi myös potentiaalinen syy pikkumiehen huonoihin uniin. Ikenessä tuntuu pienen pieni terävä kulma, eli ensimmäinen hammas tekee tuloaan. Ja herra ei ole vielä ehtinyt kolmea kuukautta täyttää! Olisi niiden kanssa voinut vielä hetken odottaa...

Nyrkin syöminen ilmeisesti helpottaa hampaan tekoa.

Viikonloppuna meillä oli mummi käymässä (eli äitini). Mummi toi pikkuneidille mieleisiä tuliaisia. Lääkäritarvikkeita (joilla on leikitty nyt niin ahkerasti, että kukaan meidän perheessä ei voi olla sairas seuraavaan puoleen vuoteen) sekä "viikset" eli siivet. Jostain syystä sana siivet taipuu kaksivuotiaan suussa viiksiksi. 

"Viiksiä" piti tietysti päästä katsomaan peilistä. Tässä kokeillaan heiluvatko siivet jos heiluttaa oikein kovasti käsiä.

Mummi joutui koville neidin leikeissä, mutta hienosti jaksoi! Eikä mummia tietysti olisi millään päästetty lähtemään, niin hauskaa oli.

On ehditty myös leipoa pipareita ja kakkutikkareita, selvittää massiivista pyykkivuorta sekä pulkkailla ja touhuta muutenkin pihalla. Ihanaa, kun on lunta! 

4 kommenttia:

  1. Katsoin, että meidän blogiin oli tullut uusi lukija ja mitä sieltä Unknownin takaa paljastuikaan. :) Tosi kiva, että olet alkanut pitää blogia! Sen mitä kuvista näkee, niin teillä on kaunis koti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vierailemaan täällä! :) On tämä vielä aika vierasta mulle, mutta pikkuhiljaa opin.

      Poista
  2. Mummi oli kotiin päästyään väsynyt, mutta onnellinen :). Ärtyisä pikkumies hammastaisteluineen otti myös osansa. Ihania kuvia <3

    VastaaPoista

Kommentteja, risuja tai ruusuja!