2012/12/16

Tonttuja ja nukkumatteja

Tämä viikko on sisältänyt paljon kiireisiä päiviä. Tuntuu, ettei ehdi tehdä mitään, mitä on ajatellut. Suuri vaikutus on sillä, että pikkuherra ei edelleenkään oikein nuku hyvin yöllä eikä päivällä. Päiväunien aikanakaan en oikein pysty tekemään mitään kun ne kestävät herralla n. puoli tuntia kerrallaan.

Tällä viikolla käytiin katsastamassa Tallipihan joulu neidin kummitädin kanssa. Siellä on huippukiva karuselli ja aikuisille jos jonkinmoista houkutetta. Suklaata ja toffeeta loppujen lopuksi ostimme Tallipihan Suklaapuodista. Nam!

Eilen vierailimme Porissa mummin luona. Vierailimme Tonttunäyttelyssä ja kävimme ulkona syömässä, viime kerrasta onkin aikaa! Näyttely oli neidin mielestä aluksi hieman pelottava, etenkin täytetty karhu. Mutta löytyi se rohkeus sieltä sitten lopulta. Lopuksi näyttelyssä sai kirjoittaa vielä joulupukille viime hetken joululahjatoiveita, tyttö toivoi kirjaa.


Tällä hetkellä käsite joulupukki on vielä hieman hämärän peitossa, tytöllä menevät sekaisin nukkumatti ja joulupukki ja synttärit ja joulu. Niinpä tässä yhtenä aamuna tyttö totesi kiukuteltuaan että nyt nukkumatti ei tuo synttärilahjoja jouluna.

Tälle viikolle on luvassa paljon siivousta, ruokien tekoa ja lahjojen paketointia. Niin varmaan monella muullakin. Energiaa siis kaikille tulevaan viikkoon! Kliseistä ehkä sanoa, mutta yritetään muistaa mistä joulussa todella on kyse. Ja tällä tarkoitan erityisesti sitä kristillistä sanomaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, risuja tai ruusuja!