2012/12/05

Tästä alkaa....

...tämä blogi. Kun sukulaiset ja ystävät asuvat ympäri Suomen ja Suomen rajojen ulkopuolellakin, tämä kätevä keino kertoa omia kuulumisia. Katsotaan millaiseksi tämä ajan mittaan muodostuu. :)


Viime yö nukuttiin huonosti. Pikkumies (2,5 kk) on parina yönä valvottanut vaikka ei sitä yleensä tee. Ja kun poika aamulla vielä nukkuisi niin tyttö herää. Mutta yläpuolen kuvassa näkyvä maisema piristi kummasti. Niin kaunista!!


Pihallekin jaksettiin lähteä. Liukumäki oli todella liukas, siitä laskettiin monta kertaa (myönnetään että oli itsekin pakko kokeilla).

Eilen siivosin ja laitoin hieman lisää joulua kotiin. Tämä on ensimmäinen joulu, jonka vietämme perheen kesken kotosalla ja siksi olen koristellutkin hieman enemmän. Ja nyt siihen on myös aikaa enemmän kun olen kotona enkä töissä. Ihanaa tunnelmoida joulua! Jouluradio soi nytkin taustalla. Tämä olotila kaipaisi paria piparia ja suklaata, mutta yritämme mieheni kanssa jättää herkut mahdollisimman vähiin ennen joulua. Syön siis rusinoita. Surkea korvike sanon minä, ei suklaata mitkään kuivatut hedelmät voita!





Meillä on kuistilla ollut toistaiseksi samat verhot kesät talvet. Ikkunoita kun on kahdeksan niin en ole jaksanut vielä alkaa toisia verhoja ompelemaan. Nyt päätin uudistaa niitä hieman jouluksi ja teen kirpputorilta ostamastani verhosta niihin jouluiset solmimisnauhat (projekti keskeytyi pikkumiehen nälkään ja odottaa sopivaa aikaa jatkuakseen). Helppoa kun ei tarvitse edes ommella. :)

Nyt lapset heräilevät päiväunilta (joita poika ei kunnolla ole edes nukkunut) ja arjen askareet jatkuvat. Siunausta päivääsi!

Riina

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3 Tahdon sitten nähdä millaiseksi joulukotinne lopulta laittautui, ideasi ainakin ovat ihanan omaperäisiä eikä minun "haetaan jouluvalot ja -nauhaa kaupasta" tasoa :)

    -assi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meilläkin on ihan tuota kaupastahaku-tasoa koristelussa myös :D. Mikäs siinä jos kaupasta löytää jotain hienoa ja tarkoitukseen sopivaa. :)

      Poista

Kommentteja, risuja tai ruusuja!