2013/01/03

Tauon jälkeen

Pitkä tauko ollut kirjoittamisessa. Nyt on kotiuduttu joulun lomilta ja arki lähtee taas rullaamaan. Mies on pitänyt loppuja isyyslomia nyt joulun aikaan, joten vielä tämän viikon olemme lomailleet. Joulu meni loppujen lopuksi ihan mukavasti. En nyt ihan saanut sellaista joulusiivousta tehtyä kuin olin ajatellut, mutta ei tarvinnut turvautua Tolusukkaankaan. Riitti kun ummisti toisen silmän. Ehtii sitä siivota tänäkin vuonna!

Melkein kaikki ovat joulun jälkeen sitä mieltä, että eivät kestä enää yhtään mitään jouluun liittyvää. Minusta tämä joulu meni kuitenkin liian nopeasti ohi. Olisin niin mielelläni vielä nauttinut joulun tunnelmasta ja odotuksesta, läheisten ihmisten seurasta. Laitanpa siis vielä muutaman kuvan joulun ajasta, ennen kuin päästän siitä kokonaan irti. :)







Jouluna saimme myös levätä anoppilassa, kun rakas anoppini (ihan oikeasti rakas!) hoiti muutamana yönä pikkumiestä syöttöjä lukuunottamatta. Jostain syystä meidän yömme ovat nyt vakiintuneet joko levottomiksi tai erittäin levottomiksi. Yösyöttöjä ei välttämättä ole kuin pari yössä, mutta muuten saa olla laittamassa tuttia koko ajan. Taitaa olla samanlainen tapaus kuin isosiskonsa.  Pikkumies sentään nukkui elämänsä ensimmäiset kaksi kuukautta hyvin (mitä tyttö ei tehnyt). Siksi tämä ei kai tunnukaan niin pahalta, heräämiseen on ensimmäisen lapsen kanssa jo tottunut. Mutta silti. Te, jotka olette tehneet hyvin nukkuvan lapsen tai useampia, kertokaa salaisuutenne. Miten sellaisia tehdään?

Mies ja pikkumies aamu-unilla mummulassa <3

Nyt nukkumaan (tai heräilemään)!

1 kommentti:

Kommentteja, risuja tai ruusuja!